Tjänster och priser

Way Of Lifes tjänster

Jag har flertalet upplägg för hälsorådgivning och skriver dessutom en blogg med artiklar och tips om hur du kan leva ett mer hälsosamt liv.

På tisdagar finns jag  i centrala Göteborg. Resterande dagar håller jag samtal och har möten i mitt hem i skogen i Hällingsjö, utanför Landvetter. Där finns också möjligheten att ta en härlig promenad i skogen eller runt sjön. F.r.o.m. 1  mars har jag ny lokal i natursköna Råda Säteri i Mölnlycke. Mer info kommer snart :) Jag kommer då ha lokal både i Göteborg och Mölnlycke.

Korg med rödklöver-fötter-Karolines way of life, hälsosamtal

Zoom

Om du inte kan ta dig till Göteborg eller Hällingsjö kan vi anordna en digital hälsorådgivning med Zoom. Det är lätt att ladda ner och använda både på datorn samt mobilen. Det ultimata är ju att mötas personligen men det är inte alltid möjligt med dagens restriktioner varpå ett digitalt möte är ett bra alternativ. Det blir inte bra för någon under denna galna tid att skjuta upp på att förbättra sin hälsa. Maila eller ring vid intresse

Digitalt möte

Individuell hälsorådgivning 


(inkl. kostrådgivning)

Första mötet 90 min - 1200 kr


60 min - 900 kr

30 min - 500 kr


Paketpris: 3 gånger - 2700 kr (första mötet är 90 min, resterande 60 min)

Jag erbjuder hälsorådgivning, inklusive kostrådgivning, där vi tillsammans sätter realistiska mål  individuellt anpassat för att du ska kunna uppnå en hälsosammare livsstil. Inga redan satta kostscheman eller program. Du är den som ska genomföra förändringarna och behöver därför vara högst involverad i besluten om vad som fungerar i just ditt liv. Jag guidar jag dig till vad som kan vara faktorer som behöver ändras, hur de förändringarna kan se ut och ske samt hur du genom delmål kan nå dina huvudmål. 

 

Under en hälsokonsultation kommer vi att gå igenom alla delar av hälsa; kost, fysisk aktivitet, sömn, stress och så vidare. Var vi behöver lägga mest tyngdpunkt är individuellt för varje person. Jag anser att alla delar behöver prioriteras eftersom allt hänger ihop. Det är min uppgift och mitt mål att belysa dessa och att vi tillsammans hittar lösningar för att komma framåt.


Innan mötet skickar jag ett formulär till dig angående vad du vill uppnå samt ditt nuvarande hälsotillstånd. Här finns frågor rörande din nuvarande kost, fysisk aktivitet, sömn, stress, socialt liv samt andra punkter. Den vill jag att du fyller i innan du kommer till mig och skickar tillbaka, så att jag har möjlighet att gå igenom det innan vårt första möte. På så sätt kan vi vara så effektiva som möjligt under vår träff.

Kostrådgivning

Första mötet 90 min - 1200 kr


60 min - 900 kr

30 min - 500 kr


Paketpris: 3 gånger - 2700 kr (första mötet är 90 min, resterande 60 min)

Kostrådgivning där vi går igenom din kost, vanor, funderingar och förbättringsmöjligheter. Du får inga redan färdigt satta scheman utan tillsammans finner vi lösningar som passar dig, i ditt liv. Kosten är viktig för din hälsa men den är inte allt, så fundera på om du bör ha en hälsorådgivning istället. Vissa behöver dock mestadels hjälp med kosten och vi kan istället enbart fokusera på den under samtalet. 


Innan vi träffas skickar jag ett formulär till dig angående vad du vill uppnå samt din nuvarande kosthållning. Den vill jag att du fyller i innan du kommer till mig och skickar tillbaka, så att jag har möjlighet att gå igenom det innan vårt första möte. På så sätt kan vi vara så effektiva som möjligt under vår träff.

Grupphälsoträff

450 kr per person


Digitalt möte:

350 kr per person

Jag anordnar gruppträffar där vi samlas runt 8 personer och pratar om hälsa under tre timmar. Vi går igenom kost, fysisk aktivtet, stress, sömn och annat som kan påverka vår hälsa. Det börjar med att jag håller en föreläsning samt ger praktiska tips, därefter tar vi upp era frågor och diskussioner. Innan mötet mailar ni två frågor per person till mig som ni skulle vilja få besvarade vilka vi sedan tar upp på mötet. Träffen kan ske antingen i mina lokaler eller att ni som kompisar samlar ihop ett gäng och vi träffas hemma hos någon av er (om ni bor i närheten av Göteborg). Ett hälso-home party helt enkelt. Bor ni inom Göteborg eller Hällingsjö/Landvetter tillkommer ingen extra kostnad för min resa. Bor ni dock längre bort tillkommer en reseavgift. 


På grund av de rådande restriktionerna hålls mötena digitalt ett tag framöver. Då träffas vi istället max 5 personer genom Zoom, under 2 timmar. Förhoppningsvis kan vi träffas personligen igen i små grupper under våren. 


Digitala möten:

(fler datum kommer ut framöver)


Februari:

Tors 18 Feb kl 18.00-20.00


Mars:

Mån 1 Mars kl 17.30-19.30

Hör av dig om du är intresserad av att delta i ett möte men dessa datum inte passar. Extra tillfällen kan anordnas om intresset finns.

ringblommor calendula officinalis grupphälsoträffar hälsorådgivning

Konsultation idrottsnutrition

90 min - 1200 kr

60 min - 900 kr

30 min - 500 kr


Paketpris: 3 gånger á 60 min

- 2400 kr

Under en konsultation går vi igenom din träning och hur du genom din kost kan öka prestationen samt din hälsa. Varje träningsform ser olika ut och därmed kommer kostupplägget att varier. Du kommer att få tips på vilken kost som bäst passar dig som individ samt din idrott, och om det finns eventuella kosttillskott som kan hjälpa. Eftersom kosten inte är det enda som påverkar prestationen kommer vi även belysa andra faktorer som kan ligga till grund för en ökad eller minskad insats inom din idrott.      

Örtträff

450 kr per person

En gång i månaden håller jag en träff där vi pratar växter och örter, ur ett hälsofrämjande perspektiv. Ofta ligger fokus på dessa läkeväxter just inom läkande och behandlande men det finns otaliga växter som används främst för deras stärkande effekter på vår hälsa. Under träffen diskuterar vi dessa, hur vi kan använda växterna för att stärka våra kroppar, få extra näring, vad man bör tänka på när man plockar och samlar växter, hur man tar tillvara på dem och rent allmänt pratar om herbalism. Vi kommer dessutom att brygga smakrika örtteer, vilket ingår i priset. Träffen hålls i mina lokaler i Hällingsjö samt i Göteborg och med högst 8 deltagare. Vi träffas under 2,5 timmar. Ett mycket trevligt sätt att lära sig mer om läkeväxter/örter :)  


På grund av de rådande restriktionerna hålls mötena digitalt ett tag framöver. Då träffas vi istället max 5 personer genom Zoom, under 2 timmar. När våren kommer kan vi istället mötas utomhus!  


Under våren hålls följande träffar:

(fler datum kommer ut framöver, framförallt för Mars. Maila vid frågor.)


Tors 25 Februari 18.00-20.00

Tors 4 Mars 17.30-19.30


Hör av dig om du är intresserad av att delta i ett möte men dessa datum inte passar. Extra tillfällen kan anordnas om intresset finns.


kvinna håller lavendel örtträffar herbalism, läkeväxter

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera